Wil jij een muurschildering laten maken voor jouw babykamer, kinderkamer of woonkamer? Of heb je een bedrijf, winkel of restaurant waar je een muur(tje) over hebt die wel wat kunst kan gebruiken?

Via het stappenplan hieronder lees je hoe het laten maken van een muurschildering bij mij in z'n werk gaat.

Stap 1: Een online ontdek gesprek inplannen

Wanneer je interesse hebt om een gepersonaliseerde muurschildering te laten maken boek je vrijblijvend een online (zoom- of teams)gesprek met mij in, dat kan via onderstaande knop. We bespreken jouw wensen en ideeën en bekijken wat er allemaal mogelijk is; ik wil dan ook graag (een schatting van) de afmeting van de muur, zodat ik weet hoe groot de muurschildering ongeveer wordt.

We bepalen in dit gesprek ook of het qua reistijd en reiskosten* haalbaar is om een muurschildering bij jou te komen maken.
Het bovenstaande bespreek ik graag ongeveer 2 maanden voorafgaand aan de afspraak voor de muurschildering. Zo heb ik voldoende tijd om mij voor te bereiden en houd ik wat speling in mijn (drukke) agenda.

De prijzen voor een gepersonaliseerde muurschildering starten vanaf €125,-.

Je mag natuurlijk ook altijd (eerst) een mailtje sturen naar info@lifebetweenplants.com met wat jij in gedachten hebt.

* Binnen een straal van 5km om Sneek bereken ik geen reiskosten, daarbuiten worden de reiskosten €0,25 per km. In de offerte verwerk ik alvast een schatting van deze kosten.

Plan een ontdek gesprek

Stap 2: Offerte

Als je naar aanleiding van ons gesprek enthousiast bent geworden over een muurschildering van mijn hand, stel ik op basis van de informatie uit ons gesprek of mailcontact een vrijblijvende offerte op. Hier staat in wat we besproken hebben, hoe ik verder voor jou te werk ga en wat de investering bedraagt.

Stap 3: De ontwerpschets

Zodra je akkoord bent gegaan met de offerte, stuur ik je een aanbetaling en zodra deze voldaan is ga ik op basis van jouw input aan de slag met de ontwerpschets op schaal.
Als deze ontwerptekening af is, stuur ik daar een foto van op via de mail en mag je feedback op het ontwerp geven. Is het hoe jij het voor ogen hebt? Zou je iets willen toevoegen of juist weglaten? Ik neem jouw feedback mee in het definitieve ontwerp.

Stap 4: Let's go!

Het ontwerp is af, dus wij spreken een dag en tijd af waarop ik bij jou thuis kom schilderen.
Afhankelijk van hoe groot de muurschildering wordt bepaal ik of ik het in één dag(deel) kan schilderen of dat ik meer tijd nodig heb.

Eerst maak ik de opzet van de tekening met potlood en dan ga ik al snel aan de slag met verf. Ik werk vanuit de losse pols en gebruik mijn schaalontwerp als houvast. Ik schilder met acrylverf en ik neem mijn materiaal zelf mee.

Het enige wat ik zo nu en dan nodig heb is een verhoging of krukje om goed bij de hogere delen van de muur te kunnen.

Stap 5: Een geslaagd eindresultaat

Jouw muurschildering is af. Ik ruim m'n spullen op, schuif de meubels terug op z'n plek, spoel m'n kwasten schoon en ik maak foto's van het eindresultaat.

We kijken samen nogmaals naar het eindresultaat en blikken terug op een geslaagde samenwerking.

Ik hoop dat je nog lang plezier zult hebben van jouw unieke muurschildering!

Wil jij binnenkort een muurschildering laten maken in jouw babykamer, kinderkamer, woonkamer of voor jouw bedrijf?

Als het goed is heb je hierboven kunnen lezen hoe alles in z'n werk gaat. Wanneer dit je aanspreekt kun je mij een mailtje sturen of een vrijblijvend 'ontdek gesprek' inplannen via de onderstaande knop:

Plan een gesprek


Muurvogeltjes

In de afgelopen jaren heb ik al een heel aantal muurvogeltjes mogen schilderen. Muurvogeltjes zijn subtiel, mooi en toveren een glimlach op je gezicht wanneer je ze (voor het eerst) ontdekt.

Wat is jouw favoriete vogeltje? Een huismus, koolmees of roodborstje; het maakt mij niet uit. Ik schilder jouw lievelingsvogel natuurgetrouw op je muur, stopcontact, lichtknopje of waar je het vogeltje maar in gedachte hebt.

Een muurvogel tussen de 5 en 20cm schilder ik voor €125,- bij jou op de muur. Kun je niet kiezen? Voor €95,- schilder ik dezelfde dag nog een tweede of voor €80,- zelfs een derde muurvogel bij.

Voor muurvogels hanteer ik in principe hetzelfde, bovenstaande stappenplan als wanneer ik een gepersonaliseerde muurschildering op maat ga maken. Wanneer je dus interesse hebt in een muurvogeltje, lees dan eerst m'n werkwijze even goed door voor je een muurvogeltje bestelt.

* Woon je buiten de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Holland, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland? Neem dan sowieso eerst even contact met mij op voor je een vogeltje bestelt; het kan namelijk zijn dat de reisafstand te ver is. Ik overleg dan graag alternatieve opties met je.

Mooi haar

Inspiratie opdoen?

Via de knop hieronder ga je naar de muurschilderingen die ik al eerder in opdracht maakte:

Galerij