Wat ik doe

Na mijn hbo studie docent Beeldende Kunst en Vormgeving heb ik een drie jarige carrière als barista en bedrijfsleider in een koffiezaak gehad. Toen ik het tijd vond voor iets anders heb ik er voor gekozen om het beste van mijn studie te combineren. Ik werk nu als docent kunstvakken op een middelbare school, ben ontwikkelaar kunst & cultuur voor IMYC Nederland en ben kunstenaar/illustrator en eigenlijk nog veel meer voor m'n eigen bedrijf Lifebetweenplants.

Kernwaarden

De 3 waarden waarmee ik mijzelf én Lifebetweenplants mee omschrijf zijn:
* Ambacht: ik ontwerp alles op analoge wijze; ik teken en schilder met de hand op papier. Dit omdat ik ambacht koester en het mij opvalt dat dit steeds meer verdwijnt uit de huidige samenleving. Ik vind het belangrijk dat dit blijft bestaan en probeer dit dus zoveel mogelijk te doen in zowel m'n werk als m'n lifestyle.
* Autenticiteit: "You were born original, don't die a copy!" Ik ben allergisch voor nep en kan slecht tegen na-apers. Uniekheid en autenticiteit zit verwerkt in Lifebetweenplants; ik heb een herkenbare stijl en bij illustratie kunst op maat zorg ik er altijd voor dat er persoonlijke details (van jou) in verwerkt zijn. Hierdoor krijg jij gegarandeerd een origineel en uniek ontwerp.
* Duurzaamheid: GROEN! Voeding, verzorgingsproducten, kleding; het liefst biologisch, lokaal en duurzaam geproduceerd.
Alle kaartjes uit m'n winkel worden gedrukt op PaperWise papier, gemaakt van landbouwafval. En de enveloppen trouwens ook.
De impact van dit papier op het milieu is bijna de helft lager dan papier wat gemaakt wordt van bomen.
Als je dus een bestelling bij mij plaatst, maak je een milieuvriendelijke, groene keuze!


Mijn passie

In het dagelijks leven houd ik mij graag bezig met bewuste, gezonde voeding. Ik hou ontzettend van eten, koken en bakken en probeer hier dagelijks genoeg tijd voor te maken om zo elke avond iets bijzonders op tafel te kunnen zetten.

Koken werkt voor mij ontspannend en net als bij schilderen geeft het een ontzettend voldaan gevoel dat je met je eigen handen iets magisch kunt creëren.
Ik eet al zo'n 4 jaar glutenvrij en grotendeels plantaardig. Omdat ik graag zo onbewerkt en puur mogelijk eet, ontwikkel ik veel recepten zelf. Deze recepten kun je terugvinden in mijn blog; naast dat ze glutenvrij en plantaardig zijn bevatten ze dus ook geen geraffineerde suikers, soja en andere 'rommel'.

Slow living

Naast alles wat ik doe vind ik het in m'n vrije tijd heerlijk om in de natuur te zijn of met een vers gezette bak 'slow coffee' en een boekje op de bank te zitten met poes Percey. Zèker wanneer ik eerst al een lekker brood heb gebakken en al onze kamerplanten heb verzorgd.