Ga je verhuizen, verwacht je een kindje of heb je iets anders te vieren? Of heb je een bedrijf? En wil jij een extra persoonlijke indruk achter laten bij je klanten? Dat kan! Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een uniek kaartje voor hun bedrijf te laten ontwerpen. Gebruik deze bijvoorbeeld om klanten persoonlijk te bedanken wanneer zij bestellingen doen in jouw (online) winkel.

Ik ontwerp en illustreer graag een persoonlijk kunstwerk voor je. Er is heel veel mogelijk; een schilderij, een (wens)kaartje, een poster, een visitekaartje of misschien wel allemaal!

Via het stappenplan hieronder lees je hoe het laten maken van gepersonaliseerde illustratie kunst bij mij in z'n werk gaat.

Stap 1: Een online gesprek inplannen

Wil jij een geboortekaartje, visitekaartje, trouw- of verhuiskaart laten maken? Of heb je iets heel anders in gedachten? Ik ga vrijblijvend met je in gesprek, maar je mag natuurlijk ook een altijd (eerst) een mailtje sturen naar info@lifebetweenplants.com met jouw ideeën en wensen.

Het bovenstaande bespreek ik graag minimaal 2 à 3 maanden voordat je het kunstwerk en of kaartje nodig hebt. Zo heb ik voldoende tijd om mij voor te bereiden, heb jij tijd en ruimte voor het geven van feedback en houd ik wat speling in mijn (drukke) agenda.

Plan een gesprek

Stap 2: Offerte

Als je naar aanleiding van ons gesprek enthousiast bent geworden voor een gepersonaliseerde illustratie, stel ik op basis van de informatie uit ons gesprek of mailcontact een vrijblijvende offerte op. Hier staat in wat we besproken hebben, hoe ik verder voor jou te werk ga en wat de investering bedraagt.

De prijzen voor het ontwerpen van een kaartje op maat starten (afhankelijk van de wensen) vanaf €275,- (btw-vrij).

Over schilderijen, visitekaartjes en andere persoonlijke kunstwerken kan ik pas een prijs bepalen wanneer ik jouw wensen in kaart heb gebracht.

Stap 3: De ontwerpschets

Zodra je akkoord bent gegaan met de offerte, stuur ik je een aanbetaling en wanneer deze voldaan is ga ik op basis van jouw input aan de slag met de ontwerpschets.

Als deze ontwerpschets af is, stuur ik daar een foto van op via de mail en mag je feedback op het ontwerp geven. Is het hoe jij het voor ogen hebt? Zou je iets willen toevoegen of juist weglaten? Ik neem jouw feedback mee in de definitieve ontwerptekening. Voordat ik begin met schilderen deel ik natuurlijk het voorlopige resultaat met jou, zodat je ook daar eventueel nog kleine aanpassingen kan doen.

Stap 4: Het echte werk!

Al het voorbereidende werk is gedaan, dus ik kan gaan schilderen. Vooraf hebben we al besproken welke kleuren ik ga gebruiken in jouw illustratie.
Zodra ik de volledige illustratie geschilderd heb stuur ik je een foto van het resultaat. Zelfs daar zouden in overleg nog kleine aanpassingen gedaan kunnen worden; iets toevoegen is alleen makkelijker dan weghalen.

Is de illustratie volledig naar wens? Wanneer je voor een kaartje, poster of iets anders op maat hebt gekozen ga ik het ontwerp digitaliseren, drukklaar maken en eventuele tekst toevoegen.

Stap 5: De afronding

Wanneer het kaartje drukklaar is, stuur ik het digitale bestand naar je op. Jij mag checken of het is geworden als hoe jij het in gedachte had.

Als dat zo is gaan we samen op zoek naar een drukker en geschikte papiersoort. Daarin is qua drukkosten en papiersoorten veel diversiteit, dus er is altijd iets wat bij jou past.

Ik stuur de kaartjes naar de drukker en zodra ik deze ontvangen heb zal ik ze, samen met de originele illustratie, zo snel mogelijk naar je opsturen of bij je langsbrengen.

Even brainstormen of overleggen? Plan gerust een vrijblijvend gesprek in mijn agenda.

De dagen en tijden die vrij zijn kun je gebruiken om een gesprek in te plannen. Staat er geen geschikte dag of tijdstip bij? Stuur dan even een mailtje naar info@lifebetweenplants.com om samen even een ander moment in te plannen.

Inspiratie opdoen?

Via de knop hieronder ga je naar de illustratie kunst die ik al eerder in opdracht maakte:

Galerij