Lifebetweenplants' 2022

In 2022 heb ik weer veel mooie opdrachten mogen afronden en heb ik ook werk gemaakt voor in de webshop. Graag neem ik je mee in de hoogtepunten van Lifebetweenplants van dat jaar.

Bistro Pinot

Voor Bistro Pinot in Grou mocht ik een kaartje ontwerpen die zij kunnen meegeven aan gasten. Zo hebben die altijd een uniek en persoonlijk aandenken aan een gezellig avondje uit.

Creatiekrachtplaats

Voor Thea maakte ik een passende, sfeervolle logo-illustratie voor haar bedrijf.

Creatiekracht staat voor spelen. Voor je nieuwsgierigheid volgen, creëren en beleven. Je eigen Creatiekrachtplaats is een bron van inspiratie en kracht. Het is je essentie. Als je met je essentie en ware aard contact houdt dan kan je veel beter voelen waar je gelukkig van wordt, en gezondere keuzes maken voor jezelf en je omgeving.

In overleg met Thea ontwierp ik ook een visitekaartje. We kozen ervoor om haar bedrijfsnaam Creatiekrachtplaats niet op de voorkant te zetten maar alleen, samen met haar gegevens, op de achterkant. Waarom? Omdat haar logo een kunstwerk op zich is en omdat je het op deze manier ook daadwerkelijk kan gebruiken als klein kunstwerkje voor bijvoorbeeld aan de muur of in een schriftje. Haar visitekaartje is gedrukt op mooi stevig papier van landbouwafval, dus ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam.

Grutsk

De laatste zomer dat ze met de caravan Grutsk op vakantie gaan moest op een speciale manier vereeuwigd worden. Deze caravan is namelijk helemaal gepersonaliseerd en aangepast naar hun eigen wensen.

Grutsk stond dit jaar ook op het Caravanity weekend. Ik was daar een dagje om alle gestylede caravans te bekijken. Echt heel gaaf om te zien en een aanrader om eens naar toe te gaan!

Huysgeback

Deze illustratie heb ik gemaakt in opdracht voor Geke van @huysgeback.

Geke is thuisbakker en maakt taarten en anders lekkers op bestelling. Ze wilde graag een uniek en origineel kaartje bij haar bestellingen kunnen meegeven. Dit is het ontwerp voor de voorkant van het kaartje geworden. Een illustratie van haar keuken met allemaal persoonlijke details zoals haar camera en haar kitchen aid.

Muurvogel

Omdat wij eind 2021 verhuisd zijn hadden we nog geen vogeltjes in huis. Dat kan natuurlijk niet, dus ik ging aan de slag! Het werd een winterkoninkje. Ik vind 'm zo gezellig staan en we worden er elke dag blij van! 🧡🐦

Wil jij ook wel zoiets in je huis? Op m'n website lees je hoe het in z'n werk gaat en kun je er zelfs al een bestellen!

Muurvogeltje bestellen

Kookwinkel van Erp

Voor kookwinkel van Erp in Leeuwarden maakte ik in december een grote raamtekening op de voorgevel van hun nieuwe winkelpand.

Webshop

In 2022 maakte ik ook veel nieuw werk voor in de webshop, hieronder zie je alles op een rijtje en kun je het ook direct bestellen.

De enige echte Lifebetweenplants verjaardagskalender is toch wel één van de belangrijkste hoogtepunten uit 2022. Ik had al een hele tijd het idee om een kalender te ontwerpen, maar ik vond het lastig om een thema te kiezen. Dit werden uiteindelijk planten, katten en koffie. Ik heb maanden lang aan de illustraties en aan de vormgeving van de kalender gewerkt maar begin december was 'ie dan eindelijk af.

Website en branding shoot

In 2022 heb ik - samen met Chris - m'n website ook compleet vernieuwd. Inclusief prachtige nieuwe foto's gemaakt door Ilse van Ilse Photographs. Ook heb ik veel recepten die ik heb ontwikkeld geplaatst op m'n website. Deze zijn hier dus altijd terug te vinden.

1 van 3

2023 I'm ready!

Wat ben ik dankbaar dat ik dit jaar weer allemaal mooie dingen heb kunnen en mogen maken. Ik heb heel erg veel zin om in 2023 weer nieuwe opdrachten aan te nemen, muurschilderingen en illustratiekunstwerken te maken en de webshop te vullen met van alles waar ik jullie blij mee kan maken.

Dankjewel!

Terug naar blog

Reageer op deze blogpost

Let op: ik bekijk reacties altijd eerst even voordat ze worden geplaatst.