Lente momenten

"Met het huidige weer denk ik zelf nog niet zo snel aan de lente, maar een aantal weken geleden was dit wel anders! Na een prachtig mooi schaats weekend was het dat weekend erna ineens stralend mooi lenteweer. Bij mij begint het dan direct te kriebelen: ik wil buiten zijn, ik wil het huis verven, ik wil de planten verpotten, dansen en op één of andere manier heb ik ook meteen zin in barbecue (en dat terwijl ik plantaardig eet.. koekoek)."

Lente kriebels

Naast die kriebels om dingen te gaan ondernemen heb ik ook favoriete momentjes die er altijd ineens zijn zodra het lenteweer doorbreekt. Een voorbeeld van die heerlijke ‘lente momenten’ zijn mijn eerste koffietje buiten in de zon, het zien van de eerste lammetjes in de wei, mooie verse bloemen (van de markt) en wat dacht je van bloeiende magnolia’s later in de lente?

Deze momenten leverde inspiratie op voor een nieuwe serie lentekaartjes. Frisse, vrolijke kaartjes met één van mijn favoriete lente momenten er op afgebeeld.

Ook de illustraties van deze ontwerpen heb ik eerst met de hand geschilderd, vervolgens heb ik dat gedigitaliseerd en heb ik er een achtergrondkleur aan toegevoegd. Daarnaast zijn deze kaartjes ook uiteraard weer gedrukt op duurzaam, stevig papier van 100% landbouwafval. Bij het kaartje zit een gerecyclede envelop, ook van 100% landbouwafval. Wanneer je een kaartje in de webshop besteld, zal ik deze zorgvuldig en met liefde voor je inpakken en naar je opsturen - naast dat ik dat belangrijk vind, vind ik het namelijk heel erg leuk om te doen.

Muurschilderingen & illustratie kunst

Wil jij de lente alvast een beetje in huis halen of wens jij iemand een fijn lente momentje toe?

De kaartjes (+envelop) zijn vanaf nu, voor €2,75 per stuk, te bestellen in de webshop. Wil je ze alle 3? Bestel dan een pakketje voor €7,50. Dan krijg je alle 3 de ‘lente momenten’, inclusief envelop en sluitstickers; om het helemaal af te maken! Bestel je een dubbel setje van 3? Dan betaal je geen verzendkosten.

Niewsgierig? Bekijk meer foto's van deze lente kaartjes in de illustratie kunst winkel!

Shop lente kaartjes
Terug naar blog

1 reactie

grote klasse Judith

Anonymous

Reageer op deze blogpost

Let op: ik bekijk reacties altijd eerst even voordat ze worden geplaatst.