Gepersonaliseerde wenskaarten


Een geboorte-, trouw- of verhuiskaartje op maat gemaakt
Ga je verhuizen, verwacht je een kindje of heb je iets anders te vieren? Ik ontwerp en illustreer graag een persoonlijk kaartje voor je.

Ga je verhuizen, verwacht je een kindje of heb je iets anders te vieren?

Werkwijze


Een gepersonaliseerd wenskaartje; hoe gaat dat in z'n werk?

Geboorte- trouwen, of verhuizen? Ik maak graag een handgeschilderd en gepersonaliseerd kaartje voor je. Vraag je mij naar de mogelijkheden?

Helemaal tevreden?

Is de voorlopige versie naar wens en ben je helemaal tevreden? Dan ga ik het ontwerp digitaliseren, druk klaar maken en kunnen we tekst toevoegen. Het kaartje kun je via mij laten drukken, maar je mag ook zelf een drukker zoeken. Zodra ik de gedrukte kaartjes ontvangen heb zal ik deze, samen met de originele illustratie/tekening, zo snel mogelijk naar je opsturen!

Heb jij interesse in een gepersonaliseerd wenskaartje, maar heb je nog vragen? Vraag vooral naar de mogelijkheden, ik denk met je mee!

Heb jij interesse in een gepersonaliseerd wenskaartje, maar heb je nog vragen?

Bekijk wenskaarten in shop


Kaartjes op maat


Voor bedrijven


Wat er nog meer mogelijk is


Je hoeft natuurlijk niet voor elke speciale gebeurtenis een kaartje op maat te laten maken. Gelukkig ontwerp ik ook andere dingen dan kaartjes.

Maak je iets mee wat op een gepersonaliseerde manier vereeuwigd mag worden in de vorm van een tekening, illustratie of poster? Neem dan even contact met mij op, want dan komen we samen vast snel tot een gaaf idee!